Proizvodi > Bezkontaktni dispenser C624


Bezkontaktni dispenser C624 je najnovije NO-TOUCH rešenje koje može biti postavljeno i na prenosivom higijenskom totemu. Napajanje na baterije ili el.energiju, mogucnost korišcenja bilo kog dezinfekcionog sredstva, cine ga lakim za montazu i pogodnim za lokacije gde je higijena imperativ.
C624 je najnoviji elektronski dispenser iz Soemine palete proizvoda, sa napajanjem na baterije ili el.energiju. Spoljno kucište u dve verzije: nerdjajuci celik AISI 304 ili termooblikovana cvrsta plastika, idelano se uklapaju u bilo koje okruženje. Opremljen je anti-drip usisnim crevom (rotirajuca peristalticka pumpa) kako bi se izbeglo potencijalno blokiranje nakon duže pauze u radu.
Postojan u radu, cak i uz korišcenje gelova i tecnosti razlicite gustine. Uredjaj je izradjen od bakteriostaticnog materijala uz jednostavno servisiranje komponenti i održavanje, a usisno crevo se može oprati i dezinkovati. Dispenser je kompatibilan sa spremištima kapaciteta od 0,25L do 1L.
C624 se može po potrebi montirati na vertikalni držac (higijenski totem) koji omogucava slobodno pozicioniranje. Higijenski totem je izraen od kompakt laminata 14mm debljine, sa fino obradjenim ivicima i uglovima. Praktican i spreman za upotrebu može se postaviti na svim mestima gde je dezinfekcija ruku kljucni faktor u ocuvanju zdravlja.

Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku

Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku
Bezkontaktni dispenser za dezinfekciju ruku