CAVEA-A KLUPE

Modeli garderobera i klupa se mogu primeniti u onim prostorima gde su dinamičnost, funkcionalnost i praktičnost od velike važnosti.
Kao i ostali SOEMA proizvodi, i ova linija proizvoda je razvijena kako bi zadovoljila standarde sigurnosti, estetike, praktičnosti i komfora.
Vrhunski materijali korišćeni za izradu klupa i garderobera su glatki, otporni na grebanje, veoma jednostavni za čišćenje tako da garantuju savršenu sterilnost i čistoću.
SOEMA nudi širok spektar završnih obrada i modela kako bi se što više izašlo u susret specifičnim zahtevima klijenata.

Kao i garderoberi, klupe su neizostavan deo svlačionica sportskih centara i fabrika gde su funkcionalnost, čvrstoća, lep dizajn obavezni. Materijali korišćeni za izradu klupa ih čine posebno čvrstim, izdržljivim i lakim za čišćenje.
Dostupni su u širokom spektru boja i završnih obrada i mogu se složiti sa izgledom garderobera i pregrada a sve po zahtevu kupca.

CAVEA-A
CAVEA-A je novi tip klupe gde su korišćeni novi materijali i vrhunski dizajn.
Sedište, naslon i po zahtevu gornja polica za odlaganje šešira su jedna HPL ploča savijena na određenim mestima. Oblik ploče je anatomski bez oštrih krajeva što čini dezinfekciju jednostavnijom.
Viseća klupa je postavljena na konzolne nosače izrađene od specijalnog lima od nerđajućeg čelika. Ovo omogućava jednostavniji prilaz podu ispod klupe a samim tim i čišćenje. Kuke za kačenje odeće su izrađene od INOX-a 304 i dizajnirane su i razvijene u potpunosti od strane SOEMA projektnog tima.
Klupe CAVEA-A se mogu kombinovati sa lavaboima od HPL-a istog dizajna, završne obrade i boje kako bi se postigla što bolja harmoničnost prostora.

1. klupe za svalcionice-okovi  2. klupe za svalcionice-okovi

1. INOX kuke za kačenje

2. INOX konzolni nosači

klupe za svalcioniceklupe za svalcionice klupe za svalcionice

klupe za svalcionice