GALLERIA

Zašto kabine?
Jedna od najvećih prednosti kabina – ako se poredi sa zidanjem ciglom ili betonskim strukturama koje se posebno teško mogu ukloniti – je jednostavnost sklapanja i ugradnje kao i velika raznovrsnost. Glavne prednosti SOEMA HPL kabina su sledeće:

Kabine od stratifikovanog HP laminata, su glatke, nisu porozne, otporne na grebanje, lake za čišćenje, savršeno higijenske, otporne na visoku temperaturu i vandalizam (sprejeve, flomastere, otvoreni plamen ili cigarete).

Najbolje iskorišćenje prostora zbog znatno redukovane debljine laminatne ploče (14mm) čija je čvrstoća i izdržljivost slična onoj kod zidanih struktura od cigle.

Smanjeno vreme montaže. Onda kada su prostorije spremne, kabine se montiraju za relativno kratko vreme bez ikakvih ostataka.

Struktura se oslanja na aluminijumske nožice da bi se što lakše održavala čistoća poda.

GALLERIA
Kabine ovog modela su opremljene samozatvarajućim vratima i bravom od nerđajućeg čelika sa indikatorom zauzetost kao i uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Kabine su posebno funkcionalne i praktične ako idu zajedno sa elektro – senzorkim sistemima i INOX podnim rešetkama.

Kabine kod ovog modela su izrađene od 14mm debelog stratifikovanog HP laminata sa uglačanim krajevima i zaobljenim ivicama. Sklapaju se pomoću šina i profila od anodiziranog aluminijuma (legura T 60/60) na čijem obodu se nalaze lajsne koje sprečavaju krađu i šarke. Samozatvarajuće šarke su podesive opremljene plastičnim delom protiv grebanja i amortizerom udara. Brava je opremljena indikatorom zauzetosti i uredjajem za otvaranje u slučaju nužde. Svaka pojedinačna kabina je fiksirana za pod (na visini od 200mm) nožicom podesivom po visini pokrivenom cilindričnom plastičnom oplatom. Na gornjem delu kabine se nalazi aluminijumski profil koji povezuje panele.

  Lajsna zid - panel                Šarka                          Nožica                       Brava - spolja               Brava - iznutra          Ugao sa gornjim profilom
sanitarne pregrade-okovi sanitarne pregrade-okovi sanitarne pregrade-okovi sanitarne pregrade-okovi sanitarne pregrade-okovi sanitarne pregrade-okovi

sanitarne pregrade-kabine sanitarne pregrade-kabine