KABINE ZA DECU

Zašto kabine?
Jedna od najvećih prednosti kabina – ako se poredi sa zidanjem ciglom ili betonskim strukturama koje se posebno teško mogu ukloniti – je jednostavnost sklapanja i ugradnje kao i velika raznovrsnost. Glavne prednosti SOEMA HPL kabina su sledeće:

Kabine od stratifikovanog HP laminata, su glatke, nisu porozne, otporne na grebanje, lake za čišćenje, savršeno higijenske, otporne na visoku temperaturu i vandalizam (sprejeve, flomastere, otvoreni plamen ili cigarete).

Najbolje iskorišćenje prostora zbog znatno redukovane debljine laminatne ploče (14mm) čija je čvrstoća i izdržljivost slična onoj kod zidanih struktura od cigle.

Smanjeno vreme montaže. Onda kada su prostorije spremne, kabine se montiraju za relativno kratko vreme bez ikakvih ostataka.

Struktura se oslanja na aluminijumske nožice da bi se što lakše održavala čistoća poda.

Kabine za decu
Sa ovim modelom, SOEMA je posvetila pažnju dizajniranju kabina koja bi na najbolji mogući način odgovarala potrebama dece. U toj nameri, novi elementi pogodni za korišćenje od strane mlađih osoba su pažljivo projektovani i proizvedeni. Tehnički detalji materijala korišćenih za ovu svrhu su isti kao kod modela SCENA. Kabine od HP laminata, dostupne su u različitim bojama, mogu takođe biti oslikani raznim rešenjima kao što su grafiti, aplikacije, crtani likovi itd. Ovaj model je posebno namenjen školama, vrtićima, svlačionicama teretana, sportskim dvoranama itd.

sanitarne pregrade-kabine za decu sanitarne pregrade-kabine za decu sanitarne pregrade-kabine za decu sanitarne pregrade-kabine za decu