SCENA

Na svim mestima na kojima je adekvatna organizacija prostora prioritet, SOEMA rešenje bazirano na HPL elementima savršeno odgovara potrebama kupaca. SOEMA kabine su pažljivo dizajnirane i proizvedene nudeći jedinstvene osobine i unapređen kvalitet. Brojne novine su razvijene da bi da bi se što bolje stvorile posebne celine i prostor podelio na površine za kupatila, tuš kabine, svlačionice gde garancija higijene odgovara visokim estetskim vrednostima.

Zašto kabine?
Jedna od najvećih prednosti kabina – ako se poredi sa zidanjem ciglom ili betonskim strukturama koje se posebno teško mogu ukloniti – je jednostavnost sklapanja i ugradnje kao i velika raznovrsnost. Glavne prednosti SOEMA HPL kabina su sledeće:

Kabine od stratifikovanog HP laminata, su glatke, nisu porozne, otporne na grebanje, lake za čišćenje, savršeno higijenske, otporne na visoku temperaturu i vandalizam (sprejeve, flomastere, otvoreni plamen ili cigarete).

Najbolje iskorišćenje prostora zbog znatno redukovane debljine laminatne ploče (14mm) čija je čvrstoća i izdržljivost slična onoj kod zidanih struktura od cigle.

Smanjeno vreme montaže. Onda kada su prostorije spremne, kabine se montiraju za relativno kratko vreme bez ikakvih ostataka.

Struktura se oslanja na aluminijumske nožice da bi se što lakše održavala čistoća poda.

SCENA
Model SCENA je proizvod visokog kvaliteta i rezultat je posebne pažnje koja je posvećena detaljima i oblicima. Njena glatka površina bez ispupčenja je jednostavna za čišćenje i veoma praktična.

Kabine kod ovog modela su izrađene od 14mm debelog stratifikovanog HP laminata sa uglačanim krajevima i zaobljenim ivicama. Vrata su opremljena plastičnim ivicama otpornim na grebanje i samozatvarajućim šarkama od anodiziranog aluminijuma. Eliptična brava od nerđajućeg čelika je umetnuta u panel bez delova koji štrče i opremljena je sa indikatorom zauzetosti i uređajem za otvaranje u slučaju nužde. U gornjem delu svake kabine, poseban profil od anodiziranog aluminijuma drži celu strukturu zajedno. Kabine su povezane sa postojećim zidovima posebnim spojnicama od aluminijuma. Kabine su postavljene na nožice od aluminijuma koje izdižu panel 150 mm od poda.
Držač od srebrnaste plastike pokriva donji deo svake nožice koja je fiksirana za pod pomoću podesivog zavrtnja i zatvarača od nerđajućeg čelika koji je umetnut u sam element.
SOEMA kabine su posebno funkcionalne i higijenske ako se koriste zajedno sa elektro-senzorskim sistemima ugrađenim u tuševe, vodokotliće, pisoare.
Kabine za tuširanje su dostupne u 3 varijante: sa vratima, bez vrata i sa duplim klatno vratima.

Spojnica zid-panel                 Šarka                          Nožica                       Brava - spolja               Brava - iznutra          Ugao sa gornjim profilom
sanitarne pregrade-okov sanitarne pregrade-okov sanitarne pregrade-okov sanitarne pregrade-okov sanitarne pregrade-okov sanitarne pregrade-okov

sanitarne pregrade sanitarne pregrade