VESTI

BEZKONTAKTNI DISPENZER

(22. 08. 2020)

SPSI-toaleti i svalcioniceBezkontaktni dispenser C624 je najnovije NO-TOUCH rešenje koje može biti postavljeno i na prenosivom higijenskom totemu. Napajanje na baterije ili el.energiju, mogućnost korišćenja bilo kog dezinfekcionog sredstva, cine ga lakim za montazu i pogodnim za lokacije gde je higijena imperativ.
NOVI STARI “RETRO” MODEL SENZORSKE SLAVINE M225

(06. 08. 2014)

elektronska slavina BriosoSavršen spoj funkcionalnosti, sigurnosti i jednostavne kompaktne konstrukcije.Idealan je za ugradnju u hotele, restorane, kafić́e, uslužne površine i javna mesta na kojima se oseća potreba za higijenskom opremom koja štedi vodu. Njegova pouzdanost, laka instalacija i održavanje, zajedno sa izuzetno prijatnim dizajnom i izvanrednom čvrstoćom čine ga jednim od najprodavanijih modela.

SPIS-JEDINSTVEN SISTEM GRADNJE TOALETA I SVLAČIONICA

(05. 08. 2014)

SPSI-toaleti i svalcioniceLansiran je jedinstven sistem gradnje toaleta i svlačionica kratko nazvan SPIS - Sanitarni Prefabrikovani Inspekcijski Sistem.
NOVI MODEL ELEKTRONSKE SLAVINE

(06. 08. 2014)

elektronska slavina BriosoSOEMA tim dizajnera je potpisao nov model elektronske slavine BRIOSO koja se odlikuje prefinjenim dizajnom i vrhunskom ručnom izradom uz primenu ne-recikliranih materijala.