VRATA

Izrada svlačionica sportskih objekata, fabrika, postrojenja, bolnica i klinika zahteva izdržljivost materijala i prefinjen dizajn.
Proizvodi moraju biti laki za čišćenje, usklađeni sa sanitarnim standardima i dostupni u širokom spektru boja kako bi bili prihvatljivi različitim prostorima.
Da bi se ispunili gorenavedeni uslovi, SOEMA je dizajnirala novi tip vrata kao dodatak postojećim elementima od HPL-a, kao jednog od najboljih materijala.
SIPARIO vrata se izrađuju od 14mm debelog HP laminata i srebrnog anodiziranog aluminijuma.
Proizvodi napravljeni od ovih materijala su veoma čvrsi i jednostavni za održavanje.
Ako se kombinuju sa kabinama, klupama, garderoberima, SIPARIO vrata doprinose vrlo atraktivnom izgledu svlačionica.

SIPARIO
Štok vrata se izrađuje od anodiziranog aluminijuma srebrne boje koji je prilagodljiv bilo kojoj debljini zida (minimum 80 mm). Plot vrata sa pravi od 14mm debelog HP laminata. Otporan je na grebanje sa spoljnim slojem u boji a jezgrom od crnog HPL-a. Šarke kao i kompletan okov su od anodiziranog aluminijuma i proizvod su SOEMA dizajnerskog tima. Ergonomska brava sa šildom i kvakama od nerđajućeg čelika su idealni za javne prostore zbog njihove kompatibilnosti sa sigurnosnim standardima.

Tipovi vrata:

• Vrata sa čeličnom šipkom za otvaranje, ključ/ključ brava bez povratnog jezička, povratne šarke sa oprugom, perforacijom i prozorčićem

• Vrata sa povratnim šarkama i prozorčićima

• Vrata za invalide sa čeličnom bravom i indikatorom zauzetosti

1. Povratna šarka za dupla ’’klatno’’ vrata

vrata-okovi

 

2. Anti-panik brava

vrata-okovi

sanitarne pregrade-vrata sanitarne pregrade-vrata sanitarne pregrade-vrata sanitarne pregrade-vrata sanitarne pregrade-vrata sanitarne pregrade-vrata